Sømændene

”Sømændene!? – Er det ikke sådan nogle gamle stødere!?”
Joh – de er sgu ikke helt så unge længere, men deres koncerter oser stadig af, at de elsker at gøre dét, de er pissegode til – nemlig at spille ægte musik, og dérigennem skabe et stort festligt fællesskab, hvor alle er velkommen!
Skægget er måske lidt gråsprængt, og bladene i toppen rasler stille af hist og her, men der er saft i roden – som Otto Brandenburg så klogt har sagt.

Sømændene fik for alvor opmærksomhed, da de for ca. 15 år siden udgav Søforklaringer, og siden da er det blevet til flere udgivelser med hits som ”Drik!”, ”Havnens Fristelser”, ”Verdensmand” og senest ”Maglemølle” og ”Til Havs”.
De har spillet hele Danmark tyndt – lige fra Psykopaten på Frederiksberg til Smukfest, Nibe- og Skagen Festival i det jyske, og uanset hvor du oplever dem, vil det trække op til fantastisk stemning, et smil på læben samt lysten til at gå i dørken sammen med Sømændene!

Så trop op når de vælter en scene nær dig – du vil ikke være oplevelsen foruden, for en sømandskoncert kan noget helt særligt!

Booking

Ole Nielsen

Ole Nielsen

Booking agent/partner
on@tbamusic.dk
+45 51 53 88 51