OM OS

En gammel dame med nyt navn

TOBEANNOUNCED er det nye firmanavn, som er dannet efter sammenlægningen af BACKBEAT MUSIC og IN EAR MUSIC. Efter 10 års makkerskab mellem Ole & Stefan i In Ear Music og nogle gode år med Jens Karlsson i Backbeat Music har det været tid til at gøre status; hæve blikket en smule og skue ud i fremtiden. Derfor sammenlagde vores to agenturer sig 01. november 2022.

TBA Music, teamet på kontoret og artisterne på landevejen har en solid erfaring i det at agere musikbureau. Bureauet er tydeligt defineret i forhold til, hvilke værdier vi står på og vil bringe til bordet overfor vores artister og ikke mindst i forhold til, hvordan vi gerne vil samarbejde med vores arrangører. I fællesskab stiler vi altid mod at opnå de bedste resultater og de største oplevelser.

Vi er stadigvæk rodfæstet i samme kærlighed til musikken, liveoplevelsen og til udviklingen af de professionelle rammer, samtidigt med vi har fokus på bæredygtige resultater for alle, der samarbejder med os.

Som samarbejdspartner kommer man ikke til at opleve de store forandringer. Alle i teamet forbliver dem, vi er og med de værdier, vi sammen står på. Vores fælles sigte vil fortsat være rettet mod at dygtiggøre os og altid styrke vores kompetencer til gavn for vores artister og arrangører.

Vi er en erfaren forretning baseret på en sund indstilling til respektfulde samarbejder, varme relationer, loyalitet, ildsjæleri, godt håndværk og gennemtænkt udvikling.

Vi glæder os til de næste 10 år; stærkere end nogensinde og med blikket forventningsfuldt rettet mod fremtiden…

Om TBA Music
Om TBA Music