Nakkeknaekker

Ungdommens oprør er kommet for at dreje halsen om på jer!

NAKKEKNAEKKER ligger ingen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal – og deres hævntogt ender først på toppen

NAKKEKNAEKKER er fem unge drenge fra Danmark, som har besluttet sig for at spille knusende dødsmetal. Deres kærlighed for genren skinner igennem alt, hvad de laver. Selvom deres alder spænder imellem 16-20 år, er dette på ingen måde en hæmsko for dem. Tværtimod. Deres spilletekniske kunnen, erfaring på scenen og sangskrivning får dig til at stå tilbage med åben mund, og undrende tanker, over hvordan så unge drenge, kan lyde, som et band, der har været på vejen i 10 år. Til gengæld kan de her gutter turnere verden de næste 10 år og ikke være fyldt 30 endnu!

Musikken har sine rødder i old-school dødsmetal som Entombed og Morbid Angel, men bandet er ikke bange for også at inkorporere moderne elementer. De hæsblæsende guitarer, aggressive trommer og en tordnende bas lægger soundtracket til bandets morbide tekster.

Efter de indledende forberedelser, startede NAKKEKNAEKKER ud i januar 2022. Inden året er omme har de spillet 20+ shows, spillet på SPOT Metal – og været med BAEST på tour rundt i hele landet, som supportnavn. En tour, som tager dem omkring alle de største spillesteder i Danmark.

De har også indledt et samarbejde med Heartbeat Management, som er et stort skridt imod drømmen om at nå udlandets ører.

Booking

Thomas Bredahl

Thomas Bredahl

Booking agent
tb@tbamusic.dk
+45 53 34 33 77