Mercenary

Som nedfrosne jætter, der bryder ud af deres årelange dvale, rejser den melodiske metals giganter MERCENARY sig atter fra den nordjyske muld og afbryder deres årelange slummer for at udbrede deres hårdtslående metalhymner og deres særegne form for nordisk melankoli og melodi.

Mercenary har siden de debuterede internationalt med pladen “Everblack” i 2002 turneret Europa tyndt med supportturnéer for bands som Megadeth, King Diamond, Dark Tranquility og Nevermore samt optrådt på en lang række festivaler som Wacken Open Air, Roskilde Festival og Progpower USA, og bandet har gennem deres energiske og velspillede livefremførelser af deres let genkendelige genreblanding af melodi, melankoli, metallisk smadder, atmosfæriske keyboardflader og himmelstræbende guitarsoloer i verdensklasse tilkæmpet sig et globalt og loyalt følge.

Siden bandet udgav deres syvende plade “Through Our Darkest Days” i 2013, har Mercenary kun turneret sparsomt med blandt andet en turné som hovednavn rundt på Europas klubscener og en række koncerter som hovednavn i Japan, hvorefter bandet har afsondret sig i Nordjyllands mørkeste afkrog for at destilleret det danske efterårs særlige melankoli og kombineret det med et aggressivt og tungt udtryk, som vil være at finde på det kommende album, der er blevet indspillet i løbet af 2022.

På livefronten præsenterede bandet i 2020 både en opdateret lineup med ny trommeslager samt nyt materiale fra det kommende album og høstede særdeles positive anmeldelser fra bl.a. Gaffa (5/6) og Devilution.

Booking

Thomas Bredahl

Thomas Bredahl

Booking agent
tb@tbamusic.dk
+45 53 34 33 77