Jonah Wright

Jonah Wright er en dynamisk entertainer og sand musikentusiast med en dyb lidenskab for sit håndværk.  Han fusionerer grænser mellem genrer i sit univers af kommercielle pop/rock tunes, komplimenteret af catchy hooks og rap flows. Stærke melodier blandet med flowet fra gadens rap tilsat lidt jazz finesse og fremført med et punkbands råhed beskriver ret godt den liveoplevelse som man får i selskab med Jonah Wright.

Jonah Wright er en artist med hjerte og galskab og sat i verden til at rykke grænser og bag denne musikalske vildskab ligger der en historiefortæller med en folkelighed, der kan få selv de tabte og fordømte til at føle sig hjemme og trygge.

Fra en tidlig alder har han vævet melodier, udviklet harmonier og produceret numre, der resonerer med sjælen. Musik har altid været hans medicin, der transformerer hans skæve sind til en konstruktiv kraft i livet. Gennem sin musik har han fundet trøst, forståelse og en måde at håndtere sine forhold på.

I dag udnytter han sin platform til at forbinde med andre, der deler lignende forhold, og lader folk relatere til hans rejse som kunstner. Han inviterer alle “fits and misfits” til at blive underholdt og finde en udvej.

Jonah Wright er en unik fusion af en ung, vild ånd og en gammel sjæl fordybet i musik. Hans lyd er utvetydigt unik, hans karakteristiske stemme er uforlignelig og den omfavner forskelligheden og fejrer både dem, der passer ind, og dem, der skiller sig ud.

“Music & entertainment should be for everyone – also the lost & the damned.” 
– Jonah Wright 

Booking

Stefan Facius

Stefan Facius

Booking agent/partner
sf@tbamusic.dk
+45 28 87 46 96