Fallulah

Julekoncert 2024

Fallulah inviterer til en nærværende og hyggelig julekoncert hvor hun sammen med sit velspillende band byder indenfor i varmen. 

Koncerten byder på Fallulahs personlige favoritter. Lyden af julen får nyt musikalsk liv og byder på både velkendte og overraskende numre indenfor de klassiske julesange og indie-musikken.

Fallulah brød bredt igennem i 2010 med det platin sælgende album ”The Black Cat Neighborhood” og har haft succes med sangene ”Out Of It”, ”Bridges”, ”Give Us A Little Love” og mange flere. I 2016 deltog Fallulah i Toppen Af Poppen på Tv2 og høstede stor anerkendelse som performer.

I 2023 optrådte Fallulah til DRs Juleshow i 2023 med den Ukrainske julesang Carol Of The Bells. En sang, der minder os om de julens vigtige budskaber i en svær tid. 

I 2024 går en gammel drøm i opfyldelse når Fallulah i en række julekoncerter spiller hendes egne julefavoritter. Glem alt om gaveræs og ”jul det er cool”. Kom indenfor og lad musikken forføre dig i retningen af ægte nærværende julestemning. 

Booking

Thomas Bredahl

Thomas Bredahl

Booking agent
tb@tbamusic.dk
+45 53 34 33 77