Tom Bjerg

Ny elegant provins-pop med nærværende tekster på modersmålet

47 årige Tom Bjerg er sangskriveren bag sange der kredser om tilværelsen som far til halvvoksne drenge på vej fra reden, kærlighedens tro og tvivl, afsavn og længsel, og naturens rolige skønhed, som alt sammen er forankret i personlige og underfundige sange fra hjemstavnen på Sydfyn.

Tom’s eksistentialistiske tekstunivers spiller sammen med de elegante og stilrene produktioner der er skabt af bandet. I musikmiljøet i Svendborg har Tom Bjerg samlet et stjernehold af musikalske venner; trommeslageren Mads Stephensen, som også er manden bag pladeselskabet Sorte Plader og booker/arrangør på Spillestedet Harders. Pianist Peter Kohlmetz Møller, kendt fra bl.a. The Eclectic Moniker og sit virke som komponist for DR. Bassisten Anders Thambo, ligeledes The Eclectic Moniker, Börsenfieber og musikansvarlig på Oure Skolerne. Trine Lund Sørensen, multi-musiker og landskendt korarrangør.

Gruppens sound er blevet skabt omkring den skramlede EP “Den Vej” fra 2017 og modnet videre på 2020 udgivelsen “Hurtigt ud, Hurtigt hjem” som er produceret af Kristian Thomsen (bla. Minds of 99, Tue West, Anne Linnet).

“Hurtigt ud, Hurtigt hjem” var ugens album på DR’s P4 & P5 i august 2020, og er i pressen blevet sammenlignet med blandt andet favoritterne TV-2, CV Jørgensen, Prefab Sprout og Steely Dan.

Forud for det kommende 2022 album udgav bandet i 2021 singlen ”Sig Hvad Det Er”, der stadig spilles flittigt på P5. I 2022 udkom singlen ”Det Højeste Sted”, der er i rotation på P5 og spilles jævnligt på P4.

Booking

Thomas Bredahl

Thomas Bredahl

Booking agent
tb@tbamusic.dk
+45 53 34 33 77